onsdag, maj 21, 2008

Frejas første fodboldkamp

Her til aften var Freja ude og spille sin første fodboldkamp. Hun og hendes hold var i Fårvang, hvor de skulle spille to kampe på to gange ti minutter. Først klædte de om og fik ens grønne dragter på. Så varmede de op. Og så skulle de møde Randers Freja. En målrig kamp som Randers Freja vandt 9-3. Freja havde lidt svært ved at finde ud af, hvad hun skulle gøre, og virkede lidt irriteret når tilskuerne (mor og far) forsøgte at præge hendes spil med tilråb.
I den anden kamp fik hun lidt mere styr på, hvad hun lavede, uden at det dog blev en prangende indsats. Kampen vandt Helsted Fremad med 4-1, så en sejr fik de da med hjem.
Spørger man Freja selv, kan hun sikkert ikke fortælle om hendes hold vandt eller tabte, men det så ud til at hun morede sig, og det er en god start. Hun syntes det var sjovt at tackle. Det fortalte hun. Og hun havde også holdt øje med bolden og løbet den rigtige vej, så hun mener selv, at det går ret godt.
Og hun vil stadig gerne gå til fodbold, og ser frem til på mandag, hvor der igen er træning (og tro mig, det er tiltrængt, red).

Ingen kommentarer: