lørdag, maj 19, 2007

Første tur med tog

Idag var pigerne ude på deres første tur med et tog. Og hvilket tog.Vi var til arrangement med togmuseet. Der var mange flotte gamle tog at se på. Og vi var også ude at køre med et af de rigtigt gamle. Anna Ingeborg var ikke helt tryg ved det, mens vi stod på perronnen, og kiggede på lokomotivet. Der kom både røg og damp op af skorstenene. Men da vi først sad i kupeen, nød hun det alligevel. Freja kunne heller ikke skjule sin begejstring. Især var det lidt sjovt, at lokomotivet gav et øredøvende tut, når det satte i gang.

Bagefter fandt pigerne på at tage i doktorparken. Så det gjorde vi (de skulle jo også bare sidde i cykelanhængeren, mens en anden en måtte træde i pedalerne). Men vi havde også lige provianteret juice, kiks og slik i Lidl, så vi kunne sagtens. Det var bare lidt ærgerligt, at vi ikke havde været forudseende nok til at købe noget brød til ænderne. For de var ellers sultne nok. Det må vi huske til næste gang.
(Note til mig selv: Medbring olie til doktorparkens gynger - uha, de knirker)Togturen havde gjort et vist indtryk. For mens der blev lavet aftensmad, blev der også bygget tog i alrummet. Det var ærgerligt der ikke var flere passagerer til det.

Ingen kommentarer: