søndag, april 23, 2006

Cirkus


Anna Ingeborg trodsede alle forventninger og mødte til morgen på friske ben med en temperatur tæt på de 37. Det genindløste billetten til cirkus, og siden hun kun er lidt under to år, viste det sig, at hun faktisk kunne komme gratis med. Derfor var der en billet til overs, og den snuppede bedstemor.
Der var medbragt madpakke og drikkevarer, så ventetiden ikke skulle blive for lang. Men det viste sig nu ikke at være et problem.
Alle kom hurtigt på bænkene, og så kunne løjerne ellers starte.
Pigerne havde stor fornøjelse af de numre, der havde noget med dyr at gøre. Der var heste, elefanter og søløver. Balancenumrene var de så ikke synderligt interesserede i, og slet ikke imponerede over. Der var et stort højdepunkt da der blev lavet vanvittige stunts på motorcykel. Motorcyklerne var godt nok bare en kulisse til nummeret, men det var en interessant opvisning alligevel.
Forestillingen blev forladt under det sidste balancenummer, der tilsyneladende fik pigerne til at gå i sort. Det var alligevel dråben, men på det tidspunkt havde vi også været der i to en halv time.

Ingen kommentarer: